AGB Zorgverlenerscode             90-044295

AGB Praktijkcode                           90-053007

SiteLock

Ervaar je


een periode van je leven waarin je de zon minder ziet schijnen?


gezins- en/of familieproblemen?


dat je je grenzen moeilijk kunt afbakenen?


voel je je moe of zelfs uitgeput?


Eenzaam en niet begrepen door je omgeving?     

 


Dan kan ik jou wellicht de helpende hand bieden door je op een gerichte manier te ondersteunen zodat je wel weer vaker de zon kan zien gaan schijnen.


Mijn ondersteuning is gericht op klachten van mensen die problemen ervaren in het werk en andere stress gerelateerde problemen, zoals slapeloosheid, burnout en concentratieproblemen. Ook begeleid ik jongeren met het krijgen van structuur bij het leren.


Ik kijk niet alleen naar het probleem ook naar jou als mens, wat jij ervaart. en wat je nodig hebt.  Wat nodig is en past zal ik inzetten, vanzelfsprekend in samenspraak met jou. Dat kan het HSP-traject zijn, de MatriXmethode en mogelijk andere methodieken die maken dat je je weer prettig gaat voelen. Daarin handel ik creatief met als uiteindelijke doel dat je de regie weer in eigen hand neemt en kan behouden.


Ik heb al aan veel mensen gerichte ondersteuning kunnen bieden en ik hoop dit nog lang te kunnen doen. 


Mocht er een probleem zijn op een gebied dat buiten mijn bevoegdheden en/of deskundigheid ligt, zal ik doorverwijzen naar een collega die hierin wel bevoegd en/of deskundig is.

U kunt er vanuit gaan dat de vertrouwelijkheid in wat mij wordt vertelt, gewaarborgd is. Ook is indien nodig, nazorg gegarandeerd.