AGB Zorgverlenerscode             90-044295

AGB Praktijkcode                           90-053007

SiteLock

Bijeenkomsten


Omdat er voor hooggevoelige mensen geen of zelden bijeenkomsten zijn om met elkaar ervaringen te delen, wil ik  hiervoor heel graag de mogelijkheid bieden. Door de huidige bijeenkomsten wordt mijn gevoel dat hieraan behoefte is  bevestigd.

Hier kan iedereen  de dingen waar men tegenaan loopt met elkaar bespreken en zich daarbij ook goed voelen met mensen die elkaar aanvoelen en begrijpen.
Buiten het delen van elkaars ervaringen zal er ook plaats zijn voor activiteiten. Dit kan een meditatie zijn, gezamenlijk wandelen in de natuur, inbreng van thema's waar men tegen aan loopt bespreken etc. Dus veel interactie.

Het is een mogelijkheid voor HSP's maar ook niet HSP's die wel graag praten over het omgaan met hun gevoeligheid of handvatten willen krijgen, zijn van harte welkom. En belangrijk, jong en ouder kunnen hier heel veel voor elkaar betekenen.

Maar vooral is het een leuke ontmoetingsmogelijkheid


Locatie: Hamseweg 57, 3828 AB HooglandWanneer?


2-wekelijks op de woensdagmiddag start op

19 september  2018 van 13.30 tot 16.00 uur.


De groep komt in blokken van 8 keer bij elkaar.

De volgende start van de groep is in januari 2019.


Aanmelden: zie contact  per e-mail of telefoon.


Kosten: € 7,50  (inclusief BTW)


Wil je meedoen? Gewoon komen en meepraten?

U kunt mij bellen of mailen om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn gegevens vindt u onder het kopje contact.