HSP Workshops

 

 

Zaterdag 31 januari 2015

 

De workshop zal gaan over hooggevoeligheid en de herkenning van de lasten die ervaren worden.

Hoe komt het dat mijn hoofd zo vol zit en waarom kan ik het verleden niet laten. Waarom is het communiceren als hooggevoelige zo moeilijk? Ik wil nee zeggen, maar doe het tegenovergestelde. Waarom is het loslaten toch zo moeilijk en wat kan ik er aan doen?

Deze vragen zijn maar een klein onderdeel van de lasten die HSP ervaren.

Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe dit nu komt en worden u hiervoor praktische handvatten aangereikt, zodat het leven voor u (weer) leuk kan gaan worden.

 

De workshop is bedoeld voor iedereen die zich in bovenstaande herkent. Dus niet alleen voor hooggevoelige mensen echter ook voor (gevoelige) mensen die ook de voor hun heftige prikkels uit de buitenwereld ervaren en er moeilijk mee om kunnen gaan.

Daarnaast is de workshop ook geschikt voor bv leerkrachten, managers, coaches c.q. hulpverleners enz die meer over hooggevoeligheid en het begeleiden daarin te weten willen komen.

 

 

Belangstellenden voor de workshop kunnen via de mail info@zensitief-hsp meer informatie over de inhoud van de workshop aanvragen en indien gewenst een aanmeldformulier toegestuurd krijgen.

Wanneer het ingevulde aanmeldingsformulier en uw betaling binnen zijn, zal ik u definitief op de lijst plaatsen. U krijgt daarover natuurlijk bericht.

 

Locatie: Pastorie van de St. Martinuskerk in Hoogland

Tijden: 10.00 uur - 15.30 uur

Kosten: 70,-- (incl. 21 % BTW) 

 

* Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van een lunch. Hiervoor wordt 9,-- extra in rekening gebracht.    

 

Wanneer u deelneemt aan de workshop en daarna besluit het volledige HSP-traject bij mij te willen volgen zullen de kosten van de workshop verrekend worden met een sessie tw van 70,--

 

 

 

 

www.zensitief-hsp.nl